Απαντά με αριθμούς ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Δημοσίευσε τα στοιχεία με τα διαβατήρια που δόθηκαν ανά Κυβέρνηση

Απαντά με αριθμούς ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Δημοσίευσε τα στοιχεία με τα διαβατήρια που δόθηκαν ανά Κυβέρνηση

Δημοσιεύοντας τα στοιχεία με τους αριθμούς των διαβατηρίων που δόθηκαν ανά Κυβέρνηση, απάντησε στις κατηγορίες του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, Μάριου Πελεκάνου, για «ελλιπής και ατεκμηρίωτη έκθεση», ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ανέφερε ότι, «το πρόγραμμα εισήχθη ως μαζικό σχέδιο πολιτογραφήσεων τον Μάιο του 2013, οπότε και άλλαξε ριζικά μορφή με κριτήρια που δημοσιεύονταν στην Επίσημη Εφημερίδα. Ιδού αριθμοί ανά Κυβέρνηση. Γι’ αυτό ας σταματήσει ο ΚΕ να βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες στα ευρήματα μας».

Σύμφωνα με τον πίνακα που ανάρτησε ο Γενικός Ελεγκτής, φαίνεται πως δόθηκαν 3375 διαβατήρια επί διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, 137 επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια και πέντε επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου.

Δείτε την ανάρτηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE