Θλίψη στο ΔΗΚΟ - Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Τάσσου Παπαδόπουλου

Θλίψη στο ΔΗΚΟ - Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Τάσσου Παπαδόπουλου

Με βαθύτατη θλίψη το ΔΗΚΟ αποχαιρετά την αδελφή του Τάσσου Παπαδόπουλου, Νίτσα Χριστοδούλου.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα ανέφερε ότι, «το Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη για το θάνατο της Νίτσας Χριστοδούλου, αδελφής του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου».

Η Νίτσα Χριστοδούλου, συνεχίζει το ΔΗΚΟ, «διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος», στην ίδρυση και το έργο του οποίου είχε συμβάλει καθοριστικά και είχε πλούσια εθελοντική και φιλανθρωπική δράση».

«Το ΔΗΚΟ απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας. Αιωνία της η μνήμη», καταλήγει το ΔΗΚΟ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE