Χειροπέδες σε 26χρονο: Έκρυβε ναρκωτικά μέσα σε πιπεριές

Χειροπέδες σε 26χρονο: Έκρυβε ναρκωτικά μέσα σε πιπεριές

Χειροπέδες σε 26χρονο για κατοχή  ναρκωτικών.

Γύρω στις 1:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου, μέλη του Ο.Π.Ε. Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Σόλωνος στη Λεμεσό αυτοκίνητο μέσα στο οποίο πιπεριές πράσινου χρώματος, όπου μέσα έκρυβάν ποσόσητα ναρκωτικών. Συγκεκριμένα μέσα στις δυο πιπεριές υπήρχαν στην κάθε μια από ένα νάιλον διαφανή σακουλάκι, εντός των οποίων υπήρχε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης, συνολικού μικτού βάρους 19,5 γραμμαρίων.

Ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Ενώ απο έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος οδηγούσε  με ληγμένη μαθητική άδεια, χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου και όχημα που ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Ανακρινόμενος προφορικά στα γραφεία της Υ.ΚΑ.Ν. Λεμεσού παραδέχθηκε ότι η μεθαμφεταμίνη που βρέθηκε στο όχημα που δηγούσε είναι δική του και ότι την είχε για δική του χρήση.

Ο 26χρονος βρίσκεται υπό κράτηση στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.