ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νιγηριανή κυβέρνηση: Οδηγία προς τους πολίτες της να μην επισκέπτονται τα κατεχόμενα -«Κάθε μέρα δολοφονούνται φοιτητές μας»

Νιγηριανή κυβέρνηση: Οδηγία προς τους πολίτες της να μην επισκέπτονται τα κατεχόμενα -«Κάθε μέρα δολοφονούνται φοιτητές μας»

Η Νιγηριανή κυβέρνηση συνιστά στους πολίτες της να αποφεύγουν τα ταξίδια στα κατεχόμενα «αφού δεν μπορεί να τους προστατεύσει», σύμφωνα με σημερινά δημοσίευματα στον τ/κ Τύπο.

Με τον τίτλο «Αυτό μας έλειπε!» η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Βατάν» γράφει ότι κατά την εβδομαδιαία ενημέρωση των δημοσιογράφων η ειδική σύμβουλος του προέδρου της Νιγηρίας για τις εξωτερικές υποθέσεις, Αμπίκε Νταμπίρι-Ερέουα ανάφερε ότι, «πριν επισκεφτείτε την βόρεια Κύπρο να το σκεφτείτε δύο φορές. Εκεί για τους Νιγηριανούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εκεί κάθε μέρα δολοφονούνται φοιτητές μας».

Είπε ακόμα ότι μόνο η Τουρκία αναγνωρίζει το ψευδοκράτος και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν μηχανισμοί για να μπορεί η Νιγηριανή κυβέρνηση να επιβλέπει τις έρευνες αλλά και τη διαδικασία ενώπιον των «δικαστηρίων» για τους δολοφονηθέντες Νιγηριανούς φοιτητές στα κατεχόμενα.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top