Σκληρές εικόνες: Η στιγμή που πατέρας στην Τουρκία μαχαιρώνει την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Σκληρές εικόνες: Η στιγμή που πατέρας στην Τουρκία μαχαιρώνει την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Ένα σκληρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Τουρκία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που ο πρώην σύζυγος αρπάζει το παιδί από την αγκαλιά της μητέρας του, εκείνη του επιτίθεται, αλλά παρεμβαίνει ο πεθερός της.

Το παιδάκι στέκεται μόνο του, την ώρα που βλέπει τη μητέρα του στο έδαφος και τον πατέρα του να την μαχαιρώνει.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η Μεϊζά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης σπλήνας.

Ο δράστης, όπως καταγράφει το βίντεο, αρπάζει το παιδί και εξαφανίζεται.

Ο πρώην σύζυγος συνελήφθη και κρατείται, ενώ ο πεθερός - ο οποίος και κρατούσε την γυναίκα ενώ τη μαχαίρωνε ο γιος του - έχει αφεθεί ελεύθερος.

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE