Σκληρές εικόνες: Η στιγμή που πατέρας στην Τουρκία μαχαιρώνει την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Σκληρές εικόνες: Η στιγμή που πατέρας στην Τουρκία μαχαιρώνει την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Ένα σκληρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Τουρκία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που ο πρώην σύζυγος αρπάζει το παιδί από την αγκαλιά της μητέρας του, εκείνη του επιτίθεται, αλλά παρεμβαίνει ο πεθερός της.

Το παιδάκι στέκεται μόνο του, την ώρα που βλέπει τη μητέρα του στο έδαφος και τον πατέρα του να την μαχαιρώνει.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η Μεϊζά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης σπλήνας.

Ο δράστης, όπως καταγράφει το βίντεο, αρπάζει το παιδί και εξαφανίζεται.

Ο πρώην σύζυγος συνελήφθη και κρατείται, ενώ ο πεθερός - ο οποίος και κρατούσε την γυναίκα ενώ τη μαχαίρωνε ο γιος του - έχει αφεθεί ελεύθερος.

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE