Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του 30χρονος - Στην Εντατική του ΓΝ Λεμεσού 22χρονη

Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του 30χρονος - Στην Εντατική του ΓΝ Λεμεσού 22χρονη

Στο νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση δύο νεαροί, ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη τα μεσάνυκτα στη Λεμεσό. Οι δύο επέβαιναν μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα στην οδό Ακαδημίας στην περιοχή του Αγίου Συλά. Τριαντάχρονος οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του με συνεπιβάτιδα 22 ετών γυναίκα, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί.

Οι δύο επιβαίνοντες που δεν έφεραν κράνη, σύρθηκαν στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού. 

Η νεαρή φέρει κάταγμα στο κρανίο και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο νεαρός φέρει κατάγματα στο σώμα και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για 8 μέρες ο 58χρονος - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου

Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για 8 μέρες ο 58χρονος - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 58χρονος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE