Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του 30χρονος - Στην Εντατική του ΓΝ Λεμεσού 22χρονη

Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του 30χρονος - Στην Εντατική του ΓΝ Λεμεσού 22χρονη

Στο νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση δύο νεαροί, ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη τα μεσάνυκτα στη Λεμεσό. Οι δύο επέβαιναν μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα στην οδό Ακαδημίας στην περιοχή του Αγίου Συλά. Τριαντάχρονος οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του με συνεπιβάτιδα 22 ετών γυναίκα, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί.

Οι δύο επιβαίνοντες που δεν έφεραν κράνη, σύρθηκαν στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού. 

Η νεαρή φέρει κάταγμα στο κρανίο και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο νεαρός φέρει κατάγματα στο σώμα και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE