Έκλεψε γυάλινα ποτήρια και περιουσία αξίας 2.600 ευρώ - Φόρεσε χειροπέδες 20χρονος

Έκλεψε γυάλινα ποτήρια και περιουσία αξίας 2.600 ευρώ - Φόρεσε χειροπέδες 20χρονος

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί 20χρονος ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία Λεμεσού ως ύποπτος για δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Οι διαρρήξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώθηκαν χθες Σάββατο. Η μια διάρρηξη αφορούσε κατάστημα ιδιοκτησίας 65χρονου από το οποίο κλάπηκαν  γυάλινα ποτήρια, αξίας 20 ευρώ.

Η άλλη αφορούσε κατοικία 45χρονου,  από την οποία κλάπηκε περιουσία αξίας 2.600 ευρώ.

Εναντίον του νεαρού εξασφαλίστηκε μαρτυρία και έτσι συνελήφθη.  Ανακρινόμενος  φέρεται να έχει παραδεχθεί τη διάρρηξη του καταστήματος και την κλοπή των ποτηριών.  Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου της πόλης όπου τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE