LIFESTYLE

Αυτοί είναι οι πέντε πιο αγενείς celebrities

Αυτοί είναι οι πέντε πιο αγενείς celebrities

Μπορεί η φήμη τους να τους υπαγορεύει να είναι ευγενικοί, προκειμένου να προσελκύουν όλο και περισσότερους θαυμαστές, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ακολουθούν όλοι την ίδια τακτική.

Πολλές φορές, οι επώνυμοι είναι αγενείς. Είτε ακριβώς λόγω της φήμης τους, που μπορεί να τους έχει «φουσκώσει τα μυαλά», είτε γιατί έτσι είναι η φύση τους.

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι, οι οποίοι δεν είναι αγενείς μονάχα απέναντι στο κοινό τους, αλλά στις συναναστροφές τους γενικότερα. Μάλιστα, εκείνοι που τους «αποκάλυψαν» είναι άλλοι διάσημοι συνάδελφοί τους.

Πιρς Μπρόσναν

Πρώτος και καλύτερος, ο ηθοποιός που έγινε διάσημος από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Αν και ο ίδιος δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι έχει κάνει λάθος στη συμπεριφορά του απέναντι σε κάποιον, ο Τζέιμς Κορντέν περιέγραψε ένα περιστατικό που το επιβεβαιώνει.

Όπως είχε δηλώσει δημοσίως ο διάσημος παρουσιαστής, στο παρελθόν είχε βρεθεί σε μία συναυλία των U2. Ακριβώς πίσω του, βρισκόταν ο Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος όχι μόνο τον έσπρωξε, αλλά δεν του ζήτησε ποτέ συγγνώμη.

Μιλώντας στην Κλόε Καρντάσιαν, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του, ο Τζέιμς Κόρντεν δήλωσε: «Εγώ και η γυναίκα μου στεκόμασταν σε έναν χώρο και κυριολεκτικά, δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο, το χέρι του πήγε στο δικό μου και το έσπρωξε από μπροστά του. Τον κοίταξα και δεν μου έριξε ούτε καν ένα βλέμμα. Απλά πήγε πίσω στη θέση του». Τότε η Κλόε σχολίασε πως θα μπορούσε να ήταν μεθυσμένος, με τον παρουσιαστή να απαντά: «Ίσως απλά να ήταν λίγο γ******* αγενής».

Μαντόνα

Στην περίπτωση της «βασίλισσας της ποπ», δεν είναι μία, αλλά δύο οι μαρτυρίες που την «καίνε». Τόσο η Σερ, όσο και η Lady Gaga δεν έμειναν ευχαριστημένες από τη γνωριμία τους μαζί της.

«Υπάρχει κάτι σε εκείνη που δεν μου αρέσει καθόλου, είναι κακιά. Θυμάμαι ότι την είχα καλέσει σπίτι μου μία δυο φορές και ήταν πολύ αγενής με όλους. Συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί όλη την ώρα. Της δίνω μια συμβουλή. Πρέπει να είσαι περισσότερο μεγαλόψυχη και λιγότερο κα@@@@@», είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Σερ. 

Την ίδια άποψη για εκείνη έχει και η Lady Gaga. Η τραγουδίστρια είχε τοποθετηθεί σχετικά με τη συμπεριφορά της συναδέλφου της στο ντοκιμαντέρ «Five Foot Two».

Ειδικότερα, είχε αναφέρει πως η Μαντόνα για χρόνια υποτιμούσε τη θέση της στη μουσική βιομηχανία. Αν και δεν της είχε πει ποτέ κάτι κατά πρόσωπο, τα σχόλιά της έδειχναν ξεκάθαρα την αντιπάθειά της.

«Με ενοχλεί κάτι σε εκείνη. Εγώ είμαι Ιταλίδα από τη Νέα Υόρκη, οπότε όταν έχω πρόβλημα με κάποιον θα του το πω στα μούτρα του. Αλλά ανεξαρτήτως με τον σεβασμό που της έχω σαν καλλιτέχνη, δεν μπορώ να δεχτώ το γεγονός ότι δεν με είχε κοιτάξει ποτέ στα μάτια για να μου ότι πει ότι είμαι κατώτερη της, όπως νομίζει ή ό,τι άλλο», είχε πει η Lady Gaga.

Τζον Χαμ

Η Κάθι Γκρίφιν αντιπαθεί τρομερά τον Τζον Χαμ κι έφτασε μάλιστα, να το γράψει ακόμα και στο βιβλίο της, με τίτλο «Kathy Griffin’s Celebrity Run – Ins: My A-Z Index».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός υποστηρίζει πως είχαν βρεθεί και οι δύο σε ένα πάρτι και εκείνος ήταν ιδιαίτερα προσβλητικός απέναντί της. Όπως αναφέρει στο βιβλίο, της είχε πει πως το Emmy που είχε καταφέρει να κερδίσει για το ριάλιτι σόου της δεν έχει την ίδια αξία με ένα αληθινό Emmy, ενώ της είχε αποκαλέσει επίσης, «πολύ γριά».

«Ήταν κάτι που συνέβη πριν το 2015. Ίσως η συμπεριφορά του σχετίζεται με τον εθισμό του στο αλκοόλ, έτσι κι αλλιώς μετά μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης. Δεν θέλω να τον υπερασπιστώ, απλά το επισημάνω», είχε γράψει η Κάθι Γκρίφιν.

Σαρλίζ Θερόν

Ίσως όλοι να τη θαυμάζουν για τις υποκριτικές της ικανότητες, όμως η συμπεριφορά της έχει αρχίσει να δημιουργεί αμφιβολίες. Η ηθοποιός Τία Μόουρι είχε περιγράψει ένα περιστατικό, κατά το οποίο η Σαρλίζ Θερόν φαίνεται πως έχει αποκτήσει «μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της».

Όπως είχε δηλώσει η ηθοποιός, είχε δει τυχαία τη Σαρλίζ Θερόν στο γυμναστήριο. Ενώ αρχικά, χάρηκε πάρα πολύ, απογοητεύτηκε μόλις πήγε να τη χαιρετήσει. «Πήγα και της είπα "γεια" κι εκείνη απλώς σήκωσε ψηλά τα μάτια της, σαν να βρισκόταν σε απόγνωση και είπε: "Ω, Θεέ μου", ενώ έφυγε αμέσως», περιγράφει η Τία Μόουρι.

Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν φάνηκε καθόλου υπερβολική στον χαιρετισμό της, ούτε έκανε κάτι που θα μπορούσε να ενοχλήσει τη συνάδελφό της. Η Σαρλίζ Θερόν ωστόσο, αρνείται τους ισχυρισμούς της και δήλωσε πως ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Κριστίνα Αγκιλέρα

Τον τίτλο της «κακιάς» της μουσικής βιομηχανίας έχει κερδίσει η Κριστίνα Αγκιλέρα, με δύο συναδέλφους της να την κατηγορούν για τη συμπεριφορά της. Ανάμεσά τους η Αβρίλ Λαβίν και η Μαίρη Τζ. Μπλάιτζ.

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο ITV, κάποια στιγμή είχε τύχει να γνωρίσει τον Μπόι Τζορτζ και την Κριστίνα Αγκιλέρα. Αν και ο πρώτος ήταν «υπερβολικά ευγενικός» μαζί της, όπως είπε, η Κριστίνα Αγκιλέρα ήταν «πάρα πολύ κακιά» από την πρώτη στιγμή που τη χαιρέτησε.

Από την άλλη μεριά, η Μαίρη Τζ. Μπλάιτζ δήλωσε για εκείνη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη: «Δεν τη συμπαθώ. Έχει μια πολύ κακή συμπεριφορά. Προσπαθούσα να τη χαιρετήσω και κάποια στιγμή, μου έφερε το χέρι της μπροστά στο πρόσωπό μου για να το φιλήσω. Της είπα "ω, οκ, βαδίζεις από τώρα στο λάθος μονοπάτι". Ήταν απλά μοχθηρή».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top