LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση : Το πρώτο βίντεο από το γάμο - Δείτε τον γαμπρό να πηγαίνει στην εκκλησία

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση : Το πρώτο βίντεο από το γάμο - Δείτε τον γαμπρό να πηγαίνει στην εκκλησία

Εφτασε η μέρα, η νύφη και ο γαμπρός να βάλουν βέρα.

Ο λόγος για το πολυσυζητημένο ζευγάρι Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση οι οποίοι παντρεύονται αυτή την ώρα στη Λεμεσό.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι ο γάμος του θα γίνει κάτω απο δρακόντεια μέτρα και ο λόγος οπως ο Μαυρίκιος εξήγησε :  "Έπρεπε να πάρουμε τα μέτρα μας και να τα τηρήσουμε, θα υπάρχουν πολλοί σεκιούριτι που θα δουλέψουν εκείνη τη μέρα. Η ασφάλεια θα είναι πάρα πολύ ψηλά. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί στον γάμο μας θα είναι καλεσμένοι άνθρωποι υψηλής θέσης της Κύπρου όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, βουλευτές, Υπουργοί, πολλοί άνθρωποι που πρέπει να φροντίσουμε για την ασφάλειά τους.

Να ευχαριστήσουμε την αστυνομία της Κύπρου που θα έχουμε μια καλή συνεργασία, για τους δρόμους που θα πρέπει να κλείσουν, είναι πολλά τα αυτοκίνητα, θα γίνει πομπή αυτοκινήτων για τη νύφη και τον γαμπρό. Θα είναι μια μεγάλη διαδικασία. Έπρεπε ο κόσμος να ξέρει ότι χρειάζεται το προσκλητήριο, να είναι στη λίστα των καλεσμένων, να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα γίνουν στην είσοδο. Οι καλεσμένοι ξέρουν τις ερωτήσεις, έχουν ενημερωθεί όλοι. Όλα αυτά δεν γίνονται από ψώνιο αλλά επειδή εγώ και η Ιλάειρα θέλουμε να γίνουν όλα με ασφάλεια, ακρίβεια και πολύ σεβασμό στον κόσμο που θα είναι κοντά μας εκείνη τη μέρα".

Ο Μαυρίκιος ανέβασε ένα βίντεο λίγο πριν την άφιξη του στην εκκλησία. 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top