Εξιτήριο από το Γ.Ν Λευκωσίας για τον 18χρονο με ευλογία των πιθήκων - Η κατάσταση της υγείας του

Εξιτήριο από το Γ.Ν Λευκωσίας για τον 18χρονο με ευλογία των πιθήκων - Η κατάσταση της υγείας του

Εξιτήριο για τον 18χρονο ο οποίος διαγνώστηκε με ευλογιά των πιθήκων πριν λίγες μέρες. 

Να σημειωθεί ότι ήταν το 5ο περιστατικό ευλογιάς των πιθήκων στην Κύπρο. Ο νεαρός πήρε εξιτήριο και θα συνεχίσει τον περιορισμό του στο χώρο διαμονής του.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κλινική του κατάσταση είναι πάρα πολύ καλή και δε χρήζει περαιτέρω νοσηλείας.

Επιπρόσθετα, πληροφορίες από το Υπ.Υγείας αναφέρουν ότι το Σάββατο, εμβολιάστηκαν ακόμη 3 άτομα.

Αξίζει να αναφερθεί οτι ο 18χρονος είναι χωρίς ιστορικό ταξιδιού νοσηλευόταν σε πολύ καλή κλινική κατάσταση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νοσοκομείου αναφοράς (ΓΝ Λευκωσίας) για παρακολούθηση και περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE