Γαλλία: Πιλότοι πλακώθηκαν στο ξύλο κατά τη διάρκεια πτήσης

Γαλλία: Πιλότοι πλακώθηκαν στο ξύλο κατά τη διάρκεια πτήσης

Όλα έγιναν λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από την Γενεύη με προορισμό το Παρίσι.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούνιο μεταξύ πιλότων της Air France και βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της La Tribune που επικαλείται ο Guardian, η διαμάχη μεταξύ των δύο είχε ως αποτέλεσμα να πλακωθούν στο ξύλο, την ώρα που το αεροσκάφος ήταν στον αέρα και να χρειαστεί η επέμβαση άλλων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το σκηνικό αποκαλύφθηκε από την έκθεση της γαλλικής υπηρεσίας αεροπορικών ερευνών για το πόσο αυστηρά ακολουθούν οι πιλότοι της Air France τα πρωτόκολλα ασφαλείας.


Τι συνέβη
Όλα έγιναν λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από την Γενεύη με προορισμό το Παρίσι.

Οι δυο τους είχαν μία διαφωνία για ένα θέμα σχετικά με το ταξίδι και η κατάσταση ξέφυγε τόσο που πλακώθηκαν στο ξύλο και χρειάστηκε να επέμβει μέλος του πληρώματος που ήταν μαζί τους στο πιλοτήριο προκειμένου να μην συνεχιστεί το επεισόδιο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE