Eλλάδα: Θρήνος για τον 20χρονο Ραφαήλ που πέθανε ένα μήνα μετά από τροχαίο με τη μηχανή του

Eλλάδα: Θρήνος για τον 20χρονο Ραφαήλ που πέθανε ένα μήνα μετά από τροχαίο με τη μηχανή του

Οι γιατροί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είχαν εκτιμήσει από την πρώτη ημέρα τη σοβαρότητα της κατάστασης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κατέληξε χθες ο νεαρός Ραφαήλ, ένα μήνα μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη στα Αλυφαντά.

Ο Ραφαήλ, νεαρός στην ηλικία στα 20 του περίπου χρόνια, οδηγώντας μοτοσυκλέτα είχε συγκρουσθεί με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, οι γιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είχαν εκτιμήσει από την πρώτη ημέρα της σοβαρότητα της κατάστασης και τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη από το τροχαίο που έγινε στις 26 Ιουλίου.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE