Eλλάδα: Θρήνος για τον 20χρονο Ραφαήλ που πέθανε ένα μήνα μετά από τροχαίο με τη μηχανή του

Eλλάδα: Θρήνος για τον 20χρονο Ραφαήλ που πέθανε ένα μήνα μετά από τροχαίο με τη μηχανή του

Οι γιατροί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είχαν εκτιμήσει από την πρώτη ημέρα τη σοβαρότητα της κατάστασης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κατέληξε χθες ο νεαρός Ραφαήλ, ένα μήνα μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη στα Αλυφαντά.

Ο Ραφαήλ, νεαρός στην ηλικία στα 20 του περίπου χρόνια, οδηγώντας μοτοσυκλέτα είχε συγκρουσθεί με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, οι γιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είχαν εκτιμήσει από την πρώτη ημέρα της σοβαρότητα της κατάστασης και τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη από το τροχαίο που έγινε στις 26 Ιουλίου.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE