Eλλάδα: Θρήνος για τον 20χρονο Ραφαήλ που πέθανε ένα μήνα μετά από τροχαίο με τη μηχανή του

Eλλάδα: Θρήνος για τον 20χρονο Ραφαήλ που πέθανε ένα μήνα μετά από τροχαίο με τη μηχανή του

Οι γιατροί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είχαν εκτιμήσει από την πρώτη ημέρα τη σοβαρότητα της κατάστασης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κατέληξε χθες ο νεαρός Ραφαήλ, ένα μήνα μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη στα Αλυφαντά.

Ο Ραφαήλ, νεαρός στην ηλικία στα 20 του περίπου χρόνια, οδηγώντας μοτοσυκλέτα είχε συγκρουσθεί με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, οι γιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είχαν εκτιμήσει από την πρώτη ημέρα της σοβαρότητα της κατάστασης και τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη από το τροχαίο που έγινε στις 26 Ιουλίου.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE