Ο Μπεργκ εμφάνισε και τα δύο «πρόσωπα» του με ΑΠΟΕΛ - Το πρώτο 45λεπτο φανέρωσε και την... ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ο Μπεργκ εμφάνισε και τα δύο «πρόσωπα» του με ΑΠΟΕΛ - Το πρώτο 45λεπτο φανέρωσε και την... ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Δύο πρόσωπα παρουσίασε η Πάφος στο ΓΣΠ με τα... γνωστά θετικά και αρνητικά στοιχεία του στυλ Μπεργκ να εμφανίζονται κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Τον Νορβηγό κόουτς τον μάθαμε πολύ καλά από τη θητεία των δύομιση ετών στην Ομόνοια και είναι γεγονός ότι έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Βέβαια το γεγονός ότι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Πάφου φέτος και μάλιστα στο ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ δεν έδινε το δικαίωμα να περιμένει κανείς μεγάλα πράγματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaspοrts

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.