Ο Μπεργκ εμφάνισε και τα δύο «πρόσωπα» του με ΑΠΟΕΛ - Το πρώτο 45λεπτο φανέρωσε και την... ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ο Μπεργκ εμφάνισε και τα δύο «πρόσωπα» του με ΑΠΟΕΛ - Το πρώτο 45λεπτο φανέρωσε και την... ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Δύο πρόσωπα παρουσίασε η Πάφος στο ΓΣΠ με τα... γνωστά θετικά και αρνητικά στοιχεία του στυλ Μπεργκ να εμφανίζονται κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Τον Νορβηγό κόουτς τον μάθαμε πολύ καλά από τη θητεία των δύομιση ετών στην Ομόνοια και είναι γεγονός ότι έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Βέβαια το γεγονός ότι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Πάφου φέτος και μάλιστα στο ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ δεν έδινε το δικαίωμα να περιμένει κανείς μεγάλα πράγματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaspοrts

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE