Ελλάδα: Εκτροχιασμός τρένου στα Τέμπη - Δεν υπάρχουν τραυματίες

Ελλάδα: Εκτροχιασμός τρένου στα Τέμπη - Δεν υπάρχουν τραυματίες

Το τελευταίο βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Σκόπια εκτροχιάστηκε στις 06.45 το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που η αμαξοστοιχία εισέρχονταν στο τούνελ των Τεμπών.

Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε και στις 07.15 πμ ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, η οποία έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο εκτροχιασμός του βαγονιού οφείλεται σε πρόβλημα στα πηδάλια.

Από το συμβάν δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, ενώ τα δρομολόγια των τρένων διεξάγονται από την δεύτερη γραμμή στο τούνελ των Τεμπών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE