Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τους

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τους

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, μετά την άφιξη σήμερα το πρωί, στην επαρχία Αμμοχώστου, σκάφους στο οποίο επέβαιναν 60 μετανάστες. Εναντίον των τεσσάρων συλληφθέντων διερευνώνται τα αδικήματα της υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία, με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και της μεταφοράς προσώπου δια θαλάσσης με μη ασφαλή ή υπερφορτωμένο σκάφος.

Το σκάφος εντοπίστηκε γύρω στις 5.25π.μ. στην περιοχή Αγίας Τριάδας, στην επαρχία Αμμοχώστου. Σε αυτό επέβαιναν 60 πρόσωπα, εκ των οποίων 40 άνδρες, 7 γυναίκες και 13 ανήλικοι. Δύο από τις γυναίκες, λόγω εγκυμοσύνης, μεταφέρθηκαν για περίθαλψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων, τα οποία επέβαιναν του σκάφους, σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα. Πρόκειται για δύο 20χρονους, ένα 22χρονο και ένα 33χρονο, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων οι υπόλοιποι επιβάτες του σκάφους, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας μεταναστών Πουρνάρα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE