ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τους

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τους

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, μετά την άφιξη σήμερα το πρωί, στην επαρχία Αμμοχώστου, σκάφους στο οποίο επέβαιναν 60 μετανάστες. Εναντίον των τεσσάρων συλληφθέντων διερευνώνται τα αδικήματα της υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία, με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και της μεταφοράς προσώπου δια θαλάσσης με μη ασφαλή ή υπερφορτωμένο σκάφος.

Το σκάφος εντοπίστηκε γύρω στις 5.25π.μ. στην περιοχή Αγίας Τριάδας, στην επαρχία Αμμοχώστου. Σε αυτό επέβαιναν 60 πρόσωπα, εκ των οποίων 40 άνδρες, 7 γυναίκες και 13 ανήλικοι. Δύο από τις γυναίκες, λόγω εγκυμοσύνης, μεταφέρθηκαν για περίθαλψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων, τα οποία επέβαιναν του σκάφους, σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα. Πρόκειται για δύο 20χρονους, ένα 22χρονο και ένα 33χρονο, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων οι υπόλοιποι επιβάτες του σκάφους, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας μεταναστών Πουρνάρα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και... φέρνει μαζί της σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η περιοχή μας - Ποια σενάρια επεξεργάζεται η Κυβέρνηση

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

LIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top