Χειροπέδες σε δύο ανήλικους στη Λεμεσό - Έκλεψαν όχημα και μοτοσικλέτα

Χειροπέδες σε δύο ανήλικους στη Λεμεσό - Έκλεψαν όχημα και μοτοσικλέτα

Συνελήφθησαν χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 17 ετών, από τη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω διερευνώμενα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, ληστεία, απόπειρα ληστείας, δύο υποθέσεις κλοπών από πρόσωπα, κλοπή αυτοκινήτου και κλοπή μοτοσικλέτας, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 28 Ιουλίου, 2022 και 29 Αυγούστου, 2022 στη Λεμεσό, προέκυψαν στοιχεία που φαίνονται να εμπλέκουν τους συλληφθέντες.

Οι 17χρονοι τέθηκαν υπό κράτηση ενώ, το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE