ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Πέγεια πλησίον του ζωολογικού κήπου

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Πέγεια πλησίον του ζωολογικού κήπου

Yπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Πέγεια, κοντά στον ζωολογικό κήπο της περιοχής. Σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:47 το πρωί της Τρίτης και κατέκαψε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, μπανανοφυτείες και λάστιχα άρδευσης παρά την Πέγεια.  

Για την κατάσβεση της φωτιάς, συνέδραμαν δύο βυτιοφόρα και ένα επιτελικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου και τρία του Τμήματος Δασών που κατέσβησαν την φωτιά προτού αυτή επεκταθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς, προστατεύτηκαν από τις δυνάμεις πυρόσβεσης ιδιωτικές κατοικίες. Τα αίτια της πρόκλησης της θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top