Στο Ισραήλ τον Νοέμβριο μετά από πρόσκληση του Χέρτζογκ ο ΠτΔ

Στο Ισραήλ τον Νοέμβριο μετά από πρόσκληση του Χέρτζογκ ο ΠτΔ

O Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, έχει απευθύνει πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ.

Σε σχετική επιστολή του - και αφού υπογραμμίζει πως το Κράτος του Ισραήλ θα υποστηρίζει πάντοτε την Κυπριακή Δημοκρατία που έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα σταθερό σύμμαχο - ο Πρόεδρος Χέρτζογκ αναφέρει ότι, στο πλαίσιο της προαναφερθείσας επίσκεψης, θα απονείμει στον Πρόεδρο Αναστασιάδη το Προεδρικό Μετάλλιο Τιμής, που αποτελεί ανώτατο ισραηλινό παράσημο το οποίο απονέμεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις, σε αληθινούς φίλους του Ισραήλ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχθηκε την πρόσκληση και η επίσημη επίσκεψη του στο Ισραήλ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος με στόχο την περαιτέρω σύσφιγξη των διμερών σχέσεων των δύο χωρών, θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE