Επίσημη ανακοίνωση για το σεισμό - Πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο

Επίσημη ανακοίνωση για το σεισμό - Πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 και τοπική ώρα 23:42 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος σεισμός μεγέθους M = 4.0 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, 45 χιλιόμετρα δυτικά της Πόλης Χρυσοχούς και εστιακό βάθος 27 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην επαρχία Πάφου και ελαφρά αισθητός στις επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.gsd-eismology.org.cy/en/origins/81927/event

Το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης και η σχετική πληροφόρηση (σεισμικοί παράμετροι, διαδραστικοί χάρτες κτλ) δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης www.gsd-seismology.org.cy και http://www.moa.gov.cy/gsd και στο λογαριασμό Twitter του Τμήματος @CY_earthquakes

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE