Ανήλικος πήρε μοτοσικλέτα και οδηγούσε στο σκοτάδι χωρίς φώτα, φρένα και άδεια

Ανήλικος πήρε μοτοσικλέτα και οδηγούσε στο σκοτάδι χωρίς φώτα, φρένα και άδεια

Ανήλικος, ηλικίας 14 ετών, οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς φρένα, άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλισης.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 30.8.22 και ώρα 22:40 στην Πάφο μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν μοτοσικλέτα η οποία δεν είχε καθόλου φώτα πορείας.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από ανήλικο πρόσωπο ηλικίας 14 ετών. Η μοτοσικλέτα ήταν και διαγραμμένη δεν έφερε φρένα ενώ ο οδηγός λόγω ηλικίας δεν είχε άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλισης.

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι γονείς του επειδή είναι ανήλικος. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE