Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Φύλλο και φτερό η γύρω περιοχή για εντοπισμό μαρτυρίας

Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Φύλλο και φτερό η γύρω περιοχή για εντοπισμό μαρτυρίας

Φύλλο και φτερό θα κάνει η Αστυνομία, περιμετρικά τη σκηνή και περιοχή όπου εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα, ώστε να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία και μαρτυρίες.


Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως φόνο εκ προ μελέτης. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 16:20 το απόγευμα της Τρίτης στη Λευκωσία , από την η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και ένα εργολάβο με τον οποίο είχε μεταβεί στο σημείο προκειμένου να γινούν εργασίες στην εγκαταλελειμμένη κατοικία.

Η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 55 ετών, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου.

Οι δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE