Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Φύλλο και φτερό η γύρω περιοχή για εντοπισμό μαρτυρίας

Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Φύλλο και φτερό η γύρω περιοχή για εντοπισμό μαρτυρίας

Φύλλο και φτερό θα κάνει η Αστυνομία, περιμετρικά τη σκηνή και περιοχή όπου εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα, ώστε να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία και μαρτυρίες.


Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως φόνο εκ προ μελέτης. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 16:20 το απόγευμα της Τρίτης στη Λευκωσία , από την η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και ένα εργολάβο με τον οποίο είχε μεταβεί στο σημείο προκειμένου να γινούν εργασίες στην εγκαταλελειμμένη κατοικία.

Η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 55 ετών, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου.

Οι δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταίο τετ α τετ Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στην Νέα Υόρκη

Τελευταίο τετ α τετ Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στην Νέα Υόρκη

Συνάντηση διαπραγματευτών πραγματοποιείται το απόγευμα, στο πλαίσιο προετοιμασίας του τελευταίου τετ α τετ που θα έχουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, πριν από την έναρξη της εβδομάδας υψηλού επιπέδου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και την μετάβαση του προέδρου Χριστοδουλίδη στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE