Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Φύλλο και φτερό η γύρω περιοχή για εντοπισμό μαρτυρίας

Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Φύλλο και φτερό η γύρω περιοχή για εντοπισμό μαρτυρίας

Φύλλο και φτερό θα κάνει η Αστυνομία, περιμετρικά τη σκηνή και περιοχή όπου εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα, ώστε να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία και μαρτυρίες.


Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως φόνο εκ προ μελέτης. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 16:20 το απόγευμα της Τρίτης στη Λευκωσία , από την η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και ένα εργολάβο με τον οποίο είχε μεταβεί στο σημείο προκειμένου να γινούν εργασίες στην εγκαταλελειμμένη κατοικία.

Η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 55 ετών, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου.

Οι δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE