Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Φύλλο και φτερό η γύρω περιοχή για εντοπισμό μαρτυρίας

Γυναικοκτονία στη Λευκωσία: Φύλλο και φτερό η γύρω περιοχή για εντοπισμό μαρτυρίας

Φύλλο και φτερό θα κάνει η Αστυνομία, περιμετρικά τη σκηνή και περιοχή όπου εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα, ώστε να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία και μαρτυρίες.


Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως φόνο εκ προ μελέτης. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 16:20 το απόγευμα της Τρίτης στη Λευκωσία , από την η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και ένα εργολάβο με τον οποίο είχε μεταβεί στο σημείο προκειμένου να γινούν εργασίες στην εγκαταλελειμμένη κατοικία.

Η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 55 ετών, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου.

Οι δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE