Στηρίζει Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές η «Αλληλεγγύη» - «Δεν έγινε καμία συζήτηση για ανταλλάγματα»

Στηρίζει Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές η «Αλληλεγγύη» - «Δεν έγινε καμία συζήτηση για ανταλλάγματα»

Τη στήριξή του προς το πρόσωπο του Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε το Κίνημα «Αλληλεγγύη».

Η πρόεδρος του κόμματος, Ελένη Θεοχάρους μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» λέγοντας ότι αποφασίστηκε μέσα από μυστική ψηφοφορία η επιλογή στήριξης του πρώην ΥΠΕΞ.

Παράλληλα τόνισε ότι «δεν έγινε καμία συζήτηση για ανταλλάγματα. Εκείνος που θα αποφασίσει να συμπεριλάβει την Αλληλεγγύη στη διακυβέρνηση θα προσφέρει μια σημαντική υπηρεσία. Υπάρχουν στελέχη με τρομακτική πείρα στην επίλυση προβλημάτων. Δεν είναι ζήτημα ανταλλαγμάτων. Ψήφοι υπήρχαν και για τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Γιώργο Κολοκασίδη».

Καταληκτικά είπε ότι χθες (30/8) αποφασίστηκε και η πλήρης ανασυγκρότηση της «Αλληλεγγύης» παρά το αποτέλεσμα των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE