Στηρίζει Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές η «Αλληλεγγύη» - «Δεν έγινε καμία συζήτηση για ανταλλάγματα»
31.08.2022 - 13:04
Τη στήριξή του προς το πρόσωπο του Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε το Κίνημα «Αλληλεγγύη».
Η πρόεδρος του κόμματος, Ελένη Θεοχάρους μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» λέγοντας ότι αποφασίστηκε μέσα από μυστική ψηφοφορία η επιλογή στήριξης του πρώην ΥΠΕΞ.
Παράλληλα τόνισε ότι «δεν έγινε καμία συζήτηση για ανταλλάγματα. Εκείνος που θα αποφασίσει να συμπεριλάβει την Αλληλεγγύη στη διακυβέρνηση θα προσφέρει μια σημαντική υπηρεσία. Υπάρχουν στελέχη με τρομακτική πείρα στην επίλυση προβλημάτων. Δεν είναι ζήτημα ανταλλαγμάτων. Ψήφοι υπήρχαν και για τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Γιώργο Κολοκασίδη».
Καταληκτικά είπε ότι χθες (30/8) αποφασίστηκε και η πλήρης ανασυγκρότηση της «Αλληλεγγύης» παρά το αποτέλεσμα των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών.
Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.