Στηρίζει Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές η «Αλληλεγγύη» - «Δεν έγινε καμία συζήτηση για ανταλλάγματα»

Στηρίζει Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές η «Αλληλεγγύη» - «Δεν έγινε καμία συζήτηση για ανταλλάγματα»

Τη στήριξή του προς το πρόσωπο του Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε το Κίνημα «Αλληλεγγύη».

Η πρόεδρος του κόμματος, Ελένη Θεοχάρους μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» λέγοντας ότι αποφασίστηκε μέσα από μυστική ψηφοφορία η επιλογή στήριξης του πρώην ΥΠΕΞ.

Παράλληλα τόνισε ότι «δεν έγινε καμία συζήτηση για ανταλλάγματα. Εκείνος που θα αποφασίσει να συμπεριλάβει την Αλληλεγγύη στη διακυβέρνηση θα προσφέρει μια σημαντική υπηρεσία. Υπάρχουν στελέχη με τρομακτική πείρα στην επίλυση προβλημάτων. Δεν είναι ζήτημα ανταλλαγμάτων. Ψήφοι υπήρχαν και για τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Γιώργο Κολοκασίδη».

Καταληκτικά είπε ότι χθες (30/8) αποφασίστηκε και η πλήρης ανασυγκρότηση της «Αλληλεγγύης» παρά το αποτέλεσμα των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE