Ετοιμάζεται να παντρευτεί μια κούκλα-κουρέλι και έχει φτιάξει και την οικογένειά τους

Ετοιμάζεται να παντρευτεί μια κούκλα-κουρέλι και έχει φτιάξει και την οικογένειά τους

Ένας άντρας που βαρέθηκε -όπως λέει- να είναι εργένης, έχει δημιουργήσει οικογένεια με μια κουρελή κούκλα, με την οποία μάλιστα σχεδιάζει τον γάμο των ονείρων του.

Μάλιστα λέει ότι πέρασε χρόνια μόνος πριν βρει αγάπη στην κούκλα που ονόμασε Ναταλία.

Έχει αναρτήσει στο TikTok βίντεο όπου δείχνει την πρώτη τους επέτειο και παραθέτει στιγμές από την κοινή τους ζωή, όπου πάνε για ψώνια, ενώ ο ευτυχισμένος γαμπρός τονίζει πως την έχει γνωρίσει και στην οικογένειά του.

Ωστόσο η... ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί με παιδιά, φυσικά και αυτά είναι κούκλες-κουρέλια. Ο ίδιος στο βίντεο τα ντύνει και τα ταΐζει.

«Δεν ξέρουν πόσο την αγαπώ, άντεξα όλη αυτή τη χρονιά μαζί της. Σκοπεύω να παντρευτώ», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE