Αναστασιάδης: Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ άφησε το στίγμα του στην ιστορία του 20ού αιώνα

Αναστασιάδης: Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ άφησε το στίγμα του στην ιστορία του 20ού αιώνα

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ άφησε το στίγμα του στην ιστορία του 20ού αιώνα, αναφέρει ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης σε μήνυμα στο Τουίτερ όπου εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πολιτικού.

«Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ενός πολιτικού που, αναμφισβήτητα, άφησε το στίγμα του στην ιστορία του 20ού αιώνα», σημειώνει ο Πρόεδρος.

H Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρωσία, σε δικό της μήνυμα, αναφέρει ότι ο κ. Γκορμπατσόφ ήταν ένας πολιτικός που αφήνει πίσω του μεγάλη κληρονομιά «και αναμφίβολα θα τον θυμόμαστε για την τεράστια συμβολή του στην παγκόσμια ειρήνη».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE