Αναστασιάδης: Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ άφησε το στίγμα του στην ιστορία του 20ού αιώνα

Αναστασιάδης: Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ άφησε το στίγμα του στην ιστορία του 20ού αιώνα

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ άφησε το στίγμα του στην ιστορία του 20ού αιώνα, αναφέρει ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης σε μήνυμα στο Τουίτερ όπου εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πολιτικού.

«Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ενός πολιτικού που, αναμφισβήτητα, άφησε το στίγμα του στην ιστορία του 20ού αιώνα», σημειώνει ο Πρόεδρος.

H Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρωσία, σε δικό της μήνυμα, αναφέρει ότι ο κ. Γκορμπατσόφ ήταν ένας πολιτικός που αφήνει πίσω του μεγάλη κληρονομιά «και αναμφίβολα θα τον θυμόμαστε για την τεράστια συμβολή του στην παγκόσμια ειρήνη».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE