Επιχείρηση πώλησης οχημάτων στόχος των πυροβολισμών στη Λευκωσία – Έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Επιχείρηση πώλησης οχημάτων στόχος των πυροβολισμών στη Λευκωσία – Έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Συναγερμός ήχησε στις Αρχές τα ξημερώματα της Πέμπτης 01 Σεπτεμβρίου, μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς στην περιοχή Ιδαλίου.

Η πληροφορία λήφθηκε γύρω στις 4 το πρωί, ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί από δυο οχήματα. Ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες στο σημείο με το πρώτο φως της ημέρας για να οδηγηθούν στον εντοπισμό των δραστών, ενώ να σημειωθεί ότι οι πυροβολισμοί προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε οχήματα που ανήκουν σε επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση πώλησης οχημάτων στην περιοχή.

Οι Αρχές εξετάζουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης για εντοπισμό των δραστών.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE