Επιχείρηση πώλησης οχημάτων στόχος των πυροβολισμών στη Λευκωσία – Έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Επιχείρηση πώλησης οχημάτων στόχος των πυροβολισμών στη Λευκωσία – Έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Συναγερμός ήχησε στις Αρχές τα ξημερώματα της Πέμπτης 01 Σεπτεμβρίου, μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς στην περιοχή Ιδαλίου.

Η πληροφορία λήφθηκε γύρω στις 4 το πρωί, ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί από δυο οχήματα. Ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες στο σημείο με το πρώτο φως της ημέρας για να οδηγηθούν στον εντοπισμό των δραστών, ενώ να σημειωθεί ότι οι πυροβολισμοί προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε οχήματα που ανήκουν σε επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση πώλησης οχημάτων στην περιοχή.

Οι Αρχές εξετάζουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης για εντοπισμό των δραστών.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE