Εργασίες για το Αντιπλημμυρικό Έργο στη Λεμεσό - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες για το Αντιπλημμυρικό Έργο στη Λεμεσό - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Αγίας Φυλάξεως, νότια της Λεωφόρου Μακαρίου.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα επιτρέπεται η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Μακαρίου προς την Τζιαμούδα, ενώ η τροχαία κίνηση από τη Τζιαμούδα προς τη Λεωφόρο Μακαρίου θα διοχετεύεται προς άλλες οδούς σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE