Εργασίες για το Αντιπλημμυρικό Έργο στη Λεμεσό - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες για το Αντιπλημμυρικό Έργο στη Λεμεσό - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Αγίας Φυλάξεως, νότια της Λεωφόρου Μακαρίου.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα επιτρέπεται η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Μακαρίου προς την Τζιαμούδα, ενώ η τροχαία κίνηση από τη Τζιαμούδα προς τη Λεωφόρο Μακαρίου θα διοχετεύεται προς άλλες οδούς σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.