Εργασίες για το Αντιπλημμυρικό Έργο στη Λεμεσό - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες για το Αντιπλημμυρικό Έργο στη Λεμεσό - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Αγίας Φυλάξεως, νότια της Λεωφόρου Μακαρίου.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα επιτρέπεται η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Μακαρίου προς την Τζιαμούδα, ενώ η τροχαία κίνηση από τη Τζιαμούδα προς τη Λεωφόρο Μακαρίου θα διοχετεύεται προς άλλες οδούς σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.