Εργασίες για το Αντιπλημμυρικό Έργο στη Λεμεσό - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες για το Αντιπλημμυρικό Έργο στη Λεμεσό - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Αγίας Φυλάξεως, νότια της Λεωφόρου Μακαρίου.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα επιτρέπεται η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Μακαρίου προς την Τζιαμούδα, ενώ η τροχαία κίνηση από τη Τζιαμούδα προς τη Λεωφόρο Μακαρίου θα διοχετεύεται προς άλλες οδούς σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE