Εργασίες για το Αντιπλημμυρικό Έργο στη Λεμεσό - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες για το Αντιπλημμυρικό Έργο στη Λεμεσό - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες στην οδό Αγίας Φυλάξεως, νότια της Λεωφόρου Μακαρίου.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα επιτρέπεται η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Μακαρίου προς την Τζιαμούδα, ενώ η τροχαία κίνηση από τη Τζιαμούδα προς τη Λεωφόρο Μακαρίου θα διοχετεύεται προς άλλες οδούς σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE