Εννέα Σύριοι μετανάστες συνελήφθησαν στα κατεχόμενα για «παράνομη είσοδο»

Εννέα Σύριοι μετανάστες συνελήφθησαν στα κατεχόμενα για «παράνομη είσοδο»

Οι κατοχικές αρχές συνέλαβαν 9 Σύριους μετανάστες, οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα, παραβιάζοντας «απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη 1ου βαθμού», σύμφωνα με την «Χαλκίν Σεσί», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Σύμφωνα με στοιχεία των κατοχικών αρχών, οι 9 Σύριοι, προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στα κατεχόμενα μεταξύ 27 και 30 Αυγούστου και αφού εντοπίστηκαν από τις κατοχικές αρχές, συνελήφθησαν.

Οι μετανάστες, οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου», το οποίο διέταξε τη προσωποκράτησή τους για ένα μήνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE