ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία προειδοποιούν για απάτη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία προειδοποιούν για απάτη

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοίνωσαν ότι παρατηρήθηκε νέα απόπειρα εξαπάτησης, με την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας το όνομα των Κυπριακών Ταχυδρομείων, με σκοπό την υποκλοπή στοιχείων και με το λεκτικό «ενημερώστε τη διεύθυνση αποστολής σας».

Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία  διευκρινίζουν ότι τα  σημεία που πρέπει να προσέχουν οι παραλήπτες των μηνυμάτων για να διαπιστώσουν ότι η συγκεκριμένη επικοινωνία δεν προέρχεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία είναι ότι η διεύθυνση αποστολής του e-mail δεν είναι ΧΧΧΧΧΧΧ&[email protected] και το γεγονός ότι το λεκτικό του μηνύματος στα ελληνικά προέρχεται από αυτόματη μετάφραση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αν δεν έρθει φυσικό αέριο θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα επάρκειας ηλεκτρισμού το 2030»

Υπ. Ενέργειας: «Αν δεν έρθει φυσικό αέριο θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα επάρκειας ηλεκτρισμού το 2030»

Αν δεν έρθει φυσικό αέριο θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την επάρκεια ηλεκτρισμού το 2030, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, προσθέτοντας ότι είναι μονόδρομος να ολοκληρωθεί το έργο στο Βασιλικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE