ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία προειδοποιούν για απάτη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία προειδοποιούν για απάτη

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοίνωσαν ότι παρατηρήθηκε νέα απόπειρα εξαπάτησης, με την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας το όνομα των Κυπριακών Ταχυδρομείων, με σκοπό την υποκλοπή στοιχείων και με το λεκτικό «ενημερώστε τη διεύθυνση αποστολής σας».

Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία  διευκρινίζουν ότι τα  σημεία που πρέπει να προσέχουν οι παραλήπτες των μηνυμάτων για να διαπιστώσουν ότι η συγκεκριμένη επικοινωνία δεν προέρχεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία είναι ότι η διεύθυνση αποστολής του e-mail δεν είναι ΧΧΧΧΧΧΧ&[email protected] και το γεγονός ότι το λεκτικό του μηνύματος στα ελληνικά προέρχεται από αυτόματη μετάφραση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE