ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία προειδοποιούν για απάτη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία προειδοποιούν για απάτη

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοίνωσαν ότι παρατηρήθηκε νέα απόπειρα εξαπάτησης, με την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιώντας το όνομα των Κυπριακών Ταχυδρομείων, με σκοπό την υποκλοπή στοιχείων και με το λεκτικό «ενημερώστε τη διεύθυνση αποστολής σας».

Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία  διευκρινίζουν ότι τα  σημεία που πρέπει να προσέχουν οι παραλήπτες των μηνυμάτων για να διαπιστώσουν ότι η συγκεκριμένη επικοινωνία δεν προέρχεται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία είναι ότι η διεύθυνση αποστολής του e-mail δεν είναι ΧΧΧΧΧΧΧ&[email protected] και το γεγονός ότι το λεκτικό του μηνύματος στα ελληνικά προέρχεται από αυτόματη μετάφραση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE