Άντρας στην Ελλάδα εισέβαλλε σε φαρμακείο και έκλεψε όλα τα Viagra

Άντρας στην Ελλάδα εισέβαλλε σε φαρμακείο και έκλεψε όλα τα Viagra

Συνήθως ο στόχος των κλεφτών είναι είτε τα χρήματα, είτε κάποια πολύτιμα αντικείμενα.

Ένας 29χρονος Πατρινός όμως είπε να κάνει την διαφορά, καθώς άλλο πράγμα είχε βάλει στο μάτι.

Σύμφωνα με το Pelop.gr, ο δράστης εισήλθε βίαια μέσα σε κατάστημα φαρμακείου στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να κλέψει… viagra.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, όπου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, είχε γίνει νωρίτερα μια καταγγελία από φαρμακοποιό της ευρύτερης περιοχής για κλοπή και αφορούσε τον 29χρονο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE