«Έπαιξαν» ξύλο σε συναυλία γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στη Λευκωσία - Ένας τραυματίας

«Έπαιξαν» ξύλο σε συναυλία γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στη Λευκωσία - Ένας τραυματίας

Συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε νεαρούς, το βράδυ της Πέμπτης, 1 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια συναυλίας γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της που περιπολούσαν την περιοχή, εντόπισαν αριθμό νεαρών, οι οποίοι είχαν προηγουμένως εμπλακεί σε συμπλοκή.

Στην παρουσία της Αστυνομίας οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια από έρευνες που έγιναν, εντοπίστηκε τραυματισμένος ένας νεαρός, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση από αριθμό άλλων προσώπων.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό των προσώπων.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE