«Έπαιξαν» ξύλο σε συναυλία γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στη Λευκωσία - Ένας τραυματίας

«Έπαιξαν» ξύλο σε συναυλία γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στη Λευκωσία - Ένας τραυματίας

Συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε νεαρούς, το βράδυ της Πέμπτης, 1 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια συναυλίας γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της που περιπολούσαν την περιοχή, εντόπισαν αριθμό νεαρών, οι οποίοι είχαν προηγουμένως εμπλακεί σε συμπλοκή.

Στην παρουσία της Αστυνομίας οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια από έρευνες που έγιναν, εντοπίστηκε τραυματισμένος ένας νεαρός, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση από αριθμό άλλων προσώπων.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό των προσώπων.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE