«Έπαιξαν» ξύλο σε συναυλία γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στη Λευκωσία - Ένας τραυματίας

«Έπαιξαν» ξύλο σε συναυλία γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στη Λευκωσία - Ένας τραυματίας

Συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε νεαρούς, το βράδυ της Πέμπτης, 1 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια συναυλίας γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της που περιπολούσαν την περιοχή, εντόπισαν αριθμό νεαρών, οι οποίοι είχαν προηγουμένως εμπλακεί σε συμπλοκή.

Στην παρουσία της Αστυνομίας οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια από έρευνες που έγιναν, εντοπίστηκε τραυματισμένος ένας νεαρός, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση από αριθμό άλλων προσώπων.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό των προσώπων.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE