Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας το προεδρικό αεροσκάφος της ΚΔ - Δείτε φωτογραφίες

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας το προεδρικό αεροσκάφος της ΚΔ - Δείτε φωτογραφίες

Προσγειώθηκε γύρω στις 2.30 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας το αεροσκάφος το οποίο δώρισε η Ελληνική Δημοκρατία και το οποίο μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε επίσης η συνοδεία του Προέδρου, αμέσως μετά την προσγείωση του πέρασε κάτω από υδάτινη αψίδα που δημιούργησαν δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος παρέλαβε από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας.

Σημειώνεται ότι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσαν στην επιστροφή του στην Κύπρο, ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Πέτρος Δημητρίου, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Παντελής Παντελίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE