Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας το προεδρικό αεροσκάφος της ΚΔ - Δείτε φωτογραφίες

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας το προεδρικό αεροσκάφος της ΚΔ - Δείτε φωτογραφίες

Προσγειώθηκε γύρω στις 2.30 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας το αεροσκάφος το οποίο δώρισε η Ελληνική Δημοκρατία και το οποίο μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε επίσης η συνοδεία του Προέδρου, αμέσως μετά την προσγείωση του πέρασε κάτω από υδάτινη αψίδα που δημιούργησαν δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος παρέλαβε από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας.

Σημειώνεται ότι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσαν στην επιστροφή του στην Κύπρο, ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Πέτρος Δημητρίου, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Παντελής Παντελίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE