Θρίλερ με πτώμα σε σκεπή σπιτιού στη Θεσσαλονίκη - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Θρίλερ με πτώμα σε σκεπή σπιτιού στη Θεσσαλονίκη - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα εντοπίστηκε, το πρωί του Σαββάτου, πάνω σε σκεπή σπιτιού στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Τη σορό είδαν περίοικοι πάνω στα κεραμίδια του σπιτιού και ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε τον θάνατό του, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών ότι πως ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και 48 ώρες.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο. Ωστόσο, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE