Θρίλερ με πτώμα σε σκεπή σπιτιού στη Θεσσαλονίκη - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Θρίλερ με πτώμα σε σκεπή σπιτιού στη Θεσσαλονίκη - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα εντοπίστηκε, το πρωί του Σαββάτου, πάνω σε σκεπή σπιτιού στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Τη σορό είδαν περίοικοι πάνω στα κεραμίδια του σπιτιού και ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε τον θάνατό του, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών ότι πως ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και 48 ώρες.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο. Ωστόσο, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE