Έβαλαν βόμβα στο κατώφλι σπιτιού στη Λευκωσία - Οι πρώτες πληροφορίες

Έβαλαν βόμβα στο κατώφλι σπιτιού στη Λευκωσία - Οι πρώτες πληροφορίες

Απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικό μηχανισμό, διερευνά η Αστυνομία στην Λευκωσία.

Σύμφωνα την Αστυνομία, γύρω στις 4:15 το πρωί της Κυριακής (04/05), μετά από κλήση για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε οικία, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, μετέβησαν στο σημείο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν εκρηκτικό μηχανισμό, στην κεντρική είσοδο σπιτιού στην περιοχή της Έγκωμης, στη Λευκωσία.

Από την έκρηξη φαίνεται να προκλήθηκαν υλικές ζημιές και δεν τραυματίστηκε κάποιος.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE