Συνέρχεται η Κεντρική Επιτροπή των Οικολόγων για τις Προεδρικές - Απόφαση στα μέσα Οκτωβρίου

Συνέρχεται η Κεντρική Επιτροπή των Οικολόγων για τις Προεδρικές - Απόφαση στα μέσα Οκτωβρίου

Η Κεντρική Επιτροπή των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών συνέρχεται την Κυριακή (04/09) για να συζητήσει για τις προεδρικές εκλογές.

Όπως μαθαίνει το ΚΥΠΕ στη σημερινή συνεδρίαση θα γίνει συγκριτική παρουσίαση των θέσεων των υποψηφιοτήτων και θα παρουσιαστούν οι ερωτήσεις που θα τεθούν σε εσωτερική δημοσκόπηση που θα ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών.

Τελική απόφαση αναμένεται μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου καθώς θα πρέπει να γίνει εκ νέου σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής την οποία θα ακολουθήσει παγκύπρια συνδιάσκεψη όπου και θα ληφθεί η τελική απόφαση.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE