Συνέρχεται η Κεντρική Επιτροπή των Οικολόγων για τις Προεδρικές - Απόφαση στα μέσα Οκτωβρίου

Συνέρχεται η Κεντρική Επιτροπή των Οικολόγων για τις Προεδρικές - Απόφαση στα μέσα Οκτωβρίου

Η Κεντρική Επιτροπή των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών συνέρχεται την Κυριακή (04/09) για να συζητήσει για τις προεδρικές εκλογές.

Όπως μαθαίνει το ΚΥΠΕ στη σημερινή συνεδρίαση θα γίνει συγκριτική παρουσίαση των θέσεων των υποψηφιοτήτων και θα παρουσιαστούν οι ερωτήσεις που θα τεθούν σε εσωτερική δημοσκόπηση που θα ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών.

Τελική απόφαση αναμένεται μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου καθώς θα πρέπει να γίνει εκ νέου σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής την οποία θα ακολουθήσει παγκύπρια συνδιάσκεψη όπου και θα ληφθεί η τελική απόφαση.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE