ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκατόν έξι εξώδικες τροχαίες καταγγελίες από τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της Πάφου τον Αύγουστο

Εκατόν έξι εξώδικες τροχαίες καταγγελίες από τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της Πάφου τον Αύγουστο

Στα πλαίσια των δρατηριοτήτων τους τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης προέβησαν τον μήνα Αύγουστο του 2022 σε 106 εξώδικες τροχαίες καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, τα μέλη της ποδηλατική αστυνόμευσης προσέφεραν επίσης σε 35 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό, διεκπεραίωσαν καθήκοντα λήψης μέτρων ασφάλειας κατά την διάρκεια 14 εκδηλώσεων, παρείχαν σε 2 περιπτώσεις βοήθεια σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της ΑΔΕ Πάφου.

Επιπρόσθετα διενήργησαν 16 ανακοπές και ελέγχους υπόπτων προσώπων και οχημάτων, διενήργησαν ελέγχους σε χώρους στάθμευσης και πρόληψης σπάσιμων γυαλιών αυτοκινήτων και κλοπών απ’ αυτά και παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφαλείας της περιουσίας τους.

Επίσης τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης έδωσαν συμβουλές σε τουρίστες και ντόπιους όπου ζητήθηκε, παρείχαν αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή της Χλώρακας και Γεροσκήπου για πρόληψη της εγκληματικότητας, αστυνόμευση των εκδηλώσεων, φρουρά προστασίας μαρτύρων στη Χλώρακα, έλεγχο παραλιών σε συνεργασία με τους κατά τόπους ναυαγοσώστες και αστυνόμευση των ποδοσφαιρικών αγώνων.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top