Στην Τσεχία ο Χατζηπαντέλας - Θα συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας

Στην Τσεχία ο Χατζηπαντέλας - Θα συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας

O Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου,στην Τσεχία, όπου θα συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά τις εργασίες του Συμβουλίου, θα συζητηθούν θέματα όπως οι επιπτώσεις στη δημόσια υγεία από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο εμβολιασμός ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την αποτροπή ασθενειών και τη βελτίωση της Δημόσιας Υγείας και η Εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Καταπολέμησης του Καρκίνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE