Χάθηκαν τα ίχνη 27χρονης από τη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

Χάθηκαν τα ίχνη 27χρονης από τη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της LOKUBADU JAYASURIYA NIRAJI MADUPALU, 27 ετών, από τη Σρι Λάνκα, η οποία ελλείπει από την οικία της, στη Λεμεσό, από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Η 27χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55μ., μέτριας σωματικής διάπλασης, μελαχρινή, με μακριά, μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE