Επεισόδια στις «Λίμνες»: Χρειάστηκε επέμβαση της ΜΜΑΔ – Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα

Επεισόδια στις «Λίμνες»: Χρειάστηκε επέμβαση της ΜΜΑΔ – Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά για τα επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών «Λίμνες».

Υπενθυμίζεται ότι, ομάδα αλλοδαπών από χθες το απόγευμα προκαλούσε επεισόδια στον χώρο, ενώ σε κάποια στιγμή έβαλαν φωτιά σε δύο σκηνές προκαλώντας ζημιές. Οι αλλοδαποί ισχυρίστηκαν ότι, καθυστερούσαν οι διαδικασίες για εθελούσιο επαναπατρισμό τους στη χώρα τους.

Μέλη της ΜΜΑΔ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE