Επεισόδια στις «Λίμνες»: Χρειάστηκε επέμβαση της ΜΜΑΔ – Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα

Επεισόδια στις «Λίμνες»: Χρειάστηκε επέμβαση της ΜΜΑΔ – Χειροπέδες σε 4 πρόσωπα

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά για τα επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών «Λίμνες».

Υπενθυμίζεται ότι, ομάδα αλλοδαπών από χθες το απόγευμα προκαλούσε επεισόδια στον χώρο, ενώ σε κάποια στιγμή έβαλαν φωτιά σε δύο σκηνές προκαλώντας ζημιές. Οι αλλοδαποί ισχυρίστηκαν ότι, καθυστερούσαν οι διαδικασίες για εθελούσιο επαναπατρισμό τους στη χώρα τους.

Μέλη της ΜΜΑΔ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE