Με ελλείψεις εκπαιδευτικών το πρώτο κουδούνι – Τι θα γίνει με το ζήτημα των κλιματιστικών – Δείτε βίντεο

Με ελλείψεις εκπαιδευτικών το πρώτο κουδούνι – Τι θα γίνει με το ζήτημα των κλιματιστικών  – Δείτε βίντεο

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου για Γυμνάσια, Λύκεια και Τεχνικές Σχολές, ενώ σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της ΟΕΛΜΕΚ, Κώστα Χατζησάββα υπάρχουν μικρές ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», σήμερα υπήρξε μια σειρά προετοιμασιών εκ μέρους των καθηγητών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των κλιματιστικών.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι είναι ένα ζήτημα πολύ σοβαρό, επισημαίνοντας ότι πριν 2 χρόνια και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2020 εξαγγέλθηκε από τον Υπουργό Παιδείας η τοποθέτηση κλιματιστικών στα σχολεία δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Τόνισε μάλιστα ότι οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν αναγκαία την τοποθέτηση κλιματιστικών στις αίθουσες διδασκαλίας.

Δείτε όσα δήλωσε στην κάμερα του Alpha Κύπρου: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE