Στους δρόμους τελικά οι αστυνομικοί - Εκδήλωση διαμαρτυρίας Ισότητας για τους χαμηλόμισθους την Παρασκευή

Στους δρόμους τελικά οι αστυνομικοί - Εκδήλωση διαμαρτυρίας Ισότητας για τους χαμηλόμισθους την Παρασκευή

Το Προεδρείο και Ανώτατο Συμβούλιο του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ, αποφάσισε ομόφωνα στην έκτακτη συνεδρία του, την Τρίτη, συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 23/9/22 στις 11:00, έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την αναβάθμιση των απολαβών των 4000 χαμηλόμισθων Αστυνομικών, οι οποίοι εδώ και χρόνια έχασαν το 30% του μισθού τους.

Σε ανακοίνωση του κλάδου αναφέρεται ότι θα παραδοθεί γραπτό υπόμνημα στην Υπουργό Δικαιοσύνης και καλούν να όλους τους Αστυνομικούς που θα βρίσκονται εκτός καθήκοντος, να συμμετάσχουν με τις οικογένειες τους, με και όσους θέλουν να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια.

Παράλληλα καλούνται όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις να παρευρεθούν, ενισχύοντας το αίσθημα αδικίας για τους εργαζόμενους στο Σώμα Ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Οι υποψήφιοι των Προεδρικών Εκλογών, τα κοινοβουλευτικά κόμματα καιι η Πολιτεία, γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια ότι πρέπει να γίνει για διόρθωση της στρέβλωσης σε βάρος 4.000 χαμηλόμισθων και των χιλιάδων οικογενειών τους», αναφέρεται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.