ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της πλατφόρμας για συμμετοχή στο Σχέδιο Επιχορήγησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών μέχρι 4 ετών

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της πλατφόρμας για συμμετοχή στο Σχέδιο Επιχορήγησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών μέχρι 4 ετών

Έχει αποκατασταθεί η λειτουργία της πλατφόρμας για συμμετοχή στο Σχέδιο Επιχορήγησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών μέχρι τεσάρων ετών.

Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη εδώ στην Ενότητα «Υποβολή αίτησης».

Σύμφωνα με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, μέχρι το μεσημέρι, υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν περίπου 2.500 αιτήσεις από γονείς δικαιούχων παιδιών.

Σε συνέχεια των τεχνικών θεμάτων που είχαν προκύψει με τη λειτουργία της πλατφόρμας για υποβολή αίτησης από τους γονείς για συμμετοχή στο Σχέδιο Επιχορήγησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών μέχρι 4ων ετών, η Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας ενημερώνει ότι τα τεχνικά ζητήματα έχουν επιλυθεί και έχει ήδη αποκατασταθεί η λειτουργία της πλατφόρμας.

Προστίθεται πως για σκοπούς ενημέρωσής τους, αποστέλλεται email στους γονείς που είχαν αντιμετωπίσει τις προηγούμενες πρόβλημα πρόσβασης στην πλατφόρμα και επικοινώνησαν με την ΥΔΕΠ, με το οποίο ενημερώνονται για την επίλυση των τεχνικών δυσκολιών και τη δυνατότητα υποβολής της αίτησης.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευναςΥποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top