Την «βγάζει» μέχρι τον Ολυμπιακό ο Σίλας...

Την «βγάζει» μέχρι τον Ολυμπιακό ο Σίλας...

Όπως γράψαμε χθες, ο Ζόρζε Σίλας έλαβε επιστολή από τους εργοδότες του, όχι για απόλυση, αλλά για ένα φραστικό επεισόδιο που είχε με παίχτη της ΕΝΠ, αμέσως μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Τσίρειο.

Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει τις τελευταίες ώρες, μας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός, θα προετοιμάσει κανονικά την ομάδα και θα βρίσκεται στον πάγκο στο ματς της δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE