Την «βγάζει» μέχρι τον Ολυμπιακό ο Σίλας...

Την «βγάζει» μέχρι τον Ολυμπιακό ο Σίλας...

Όπως γράψαμε χθες, ο Ζόρζε Σίλας έλαβε επιστολή από τους εργοδότες του, όχι για απόλυση, αλλά για ένα φραστικό επεισόδιο που είχε με παίχτη της ΕΝΠ, αμέσως μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Τσίρειο.

Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει τις τελευταίες ώρες, μας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός, θα προετοιμάσει κανονικά την ομάδα και θα βρίσκεται στον πάγκο στο ματς της δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE