Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος

Τροχαίο ατύχημα  στον αυτοκινητόδρομο  - Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 09 Σεπτεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι λωρίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο Μουταγιάκας, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λεμεσό, μέχρι να μετακινηθούν τα τρία εμπλεκόμενα οχήματα.

Η Αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι από την σύγκρουση δεν υπάρχουν τραυματίες

Νεότερη ενημέρωση 9:56

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE