Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος

Τροχαίο ατύχημα  στον αυτοκινητόδρομο  - Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 09 Σεπτεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι λωρίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο Μουταγιάκας, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λεμεσό, μέχρι να μετακινηθούν τα τρία εμπλεκόμενα οχήματα.

Η Αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι από την σύγκρουση δεν υπάρχουν τραυματίες

Νεότερη ενημέρωση 9:56

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE