Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος

Τροχαίο ατύχημα  στον αυτοκινητόδρομο  - Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 09 Σεπτεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι λωρίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο Μουταγιάκας, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λεμεσό, μέχρι να μετακινηθούν τα τρία εμπλεκόμενα οχήματα.

Η Αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι από την σύγκρουση δεν υπάρχουν τραυματίες

Νεότερη ενημέρωση 9:56

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.