Αφίχθηκε στο Προεδρικό η Ρομπέρτα Μέτσολα - Κατέθεσε στεφάνι

Αφίχθηκε στο Προεδρικό η Ρομπέρτα Μέτσολα - Κατέθεσε στεφάνι

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφθασε το πρωί της Παρασκευής η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Εν συνεχεία, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ'. 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η Ρομπέρτα Μέτσολα κατευθύνθηκαν ακολούθως στο εσωτερικό του Προεδρικού, όπου θα έχουν κατ' ιδίαν συζήτηση και θα συμμετάσχουν σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δυο πλευρών. Στις 1030, ο Πρόεδρος και η κ. Μέτσολα θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE