Παιδάκια χρειάζονται τη βοήθεια μας για να πάνε με αξιοπρέπεια στο σχολείο - Η λίστα με τις ανάγκες

Παιδάκια χρειάζονται τη βοήθεια μας για να πάνε με αξιοπρέπεια στο σχολείο - Η λίστα με τις ανάγκες

Ο πληθωρισμός αύξησε τον αριθμό οικογενειών που έχουν ανάγκη για βασικά αγαθά. Ανάμεσα τους και παιδιά. Η νέα σχολική χρονιά έχεi ξεκινήσει και όμως υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν τα απαραίτητα.

Η εθελοντική ομάδα "For a better world" ξεκίνησε μια πρωτοβουλία βοήθειας ώστε κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για το σχολείο.

Ωστόσο , οι ανάγκες είναι αρκετές που εννέα παιδάκια δεν έχουν καλυφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE