Θεσσαλονίκη: Παρέα νεαρών έκαψε εικόνα της Παναγίας με κεριά

Θεσσαλονίκη: Παρέα νεαρών έκαψε εικόνα της Παναγίας με κεριά

Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν αστυνομικοί που κλήθηκαν σε περιστατικό με μολότοφ στη Θεσσαλονίκη. Βρέθηκαν να συλλέγουν τα απομεινάρια μιας εικόνας της Παναγίας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για νεαρά άτομα, τα οποία πιθανότατα κουβαλούσαν βόμβες μολότοφ στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Αστυνομικοί της ομάδας “Δράση” μετέβησαν άμεσα στην οδό Αισχύλου. Εκεί εντόπισαν μια παρέα νεαρών αγοριών και κοριτσιών. Με την υπόδειξη των περίοικων βρήκαν σε κοντινή απόσταση μια καμένη εικόνα της Παναγίας και κεριά.

Τι απάντησαν όταν τους ρώτησαν γιατί το έκαναν
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ένα από τα νεαρά άτομα είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάψει την εικόνα. Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί το έκαναν, απάντησαν ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη τους.

Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE