Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/09) στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 15:50 το απόγευμα, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας προς Αγία Νάπα, παρά την έξοδο Λειβαδιών.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε η οδηγός του ενός οχήματος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για να διερευνήσει τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.