Επέτειος γάμου για τον Αβέρωφ Νεοφύτου - Οι τρυφερές ευχές της συζύγου του – Δείτε φωτογραφίες 15 χρόνια πριν

Επέτειος γάμου για τον Αβέρωφ Νεοφύτου - Οι τρυφερές ευχές της συζύγου του – Δείτε φωτογραφίες 15 χρόνια πριν

Την επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου και η σύζυγος του.

Η Μαρία Σελίπα με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε γνωστό το γεγονός, αναρτώντας δύο φωτογραφίες από τον γάμο τους 15 χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα έγραψε: «15 χρόνια γάμου. Με τις όμορφες στιγμές μας, τις δυσκολίες και πολλή πολλή αγάπη. Ο Περικλής, το πολυτιμότερο δώρο μας. 🤍🧿»

Εκατοντάδες είναι οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maria Selipa (@mariaselipa)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.