Όπως σημείωσε ο Ουκρανός πρόεδρος, ο στρατός ανακατέλαβε «2.000 χιλιόμετρα εδάφους».
Ο ουκρανικός στρατός ανακατέλαβε «2.000 χιλιόμετρα εδάφους» κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Παράλληλα, τόνισε ότι ο ρωσικός στρατός «έκανε την σωστή επιλογή» τρεπόμενος σε φυγή απέναντι στην αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει η Ουκρανία στο βορειοανατολικό και το νότιο τμήμα της χώρας.
«Προς το παρόν, από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, περί τα 2.000 χιλιόμετρα εδάφους έχουν απελευθερωθεί», δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Τις τελευταίες ημέρες, ο ρωσικός στρατός μας δείχνει το καλύτερο που έχει: την πλάτη του. Αλλωστε, η σωστή επιλογή γι’ αυτούς είναι να τραπούν σε φυγή» πρόσθεσε ο Ουκρανός πρόεδρος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
• Στο κελί ο 57χρονος για την απόπειρα φόνου της συζύγου του - Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα
• Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει ο υψηλότερα αμειβόμενος αθλητής
• Πέθανε ο καθηγητής Μιχάλης Παπαδόπουλος - Θλίψη στο Frederick
• Εξελίξεις στην υπόθεση Ποταμιάς: Συνελήφθη 37χρονος - Εντοπίστηκε και εμπλεκόμενο όχημα
• Μελάνια Τραμπ: Με blue black ανδρόγυνο στιλ και εντυπωσιακό καπέλο στη λειτουργία στον Άγιο Ιωάννη
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις