Πήρε σβάρνα τα καταστήματα και έκλεβε χρήματα και χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 32χρονο

Πήρε σβάρνα τα καταστήματα και έκλεβε χρήματα και χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 32χρονο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, άντρας ηλικίας 32 ετών από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν σε κατάστημα αγοράς μεταχειρισμένων χρυσών αντικειμένων όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν 2 χρυσά δακτυλίδια και μια χρυσή καδένα, τα οποία όπως διαφάνηκε, πωλήθηκαν στο συγκεκριμένο κατάστημα από τον 32χρονο συλληφθέντα στις 29/8/2022.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Καλού Χωριού Λεμεσού προχώρησαν στη σύλληψη του 32χρονου και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Πάφου για τα περαιτέρω.

Ανακρινόμενος ο 32χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών (δύο στην επαρχία Πάφου και δύο στην επαρχία Λεμεσού) από όπου κλάπηκαν χρυσαφικά και χρήματα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σκληρή απάντηση της Τεχεράνης στον Τραμπ - «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

LIVE: Σκληρή απάντηση της Τεχεράνης στον Τραμπ - «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου» - Φλέγεται η Μέση Ανατολή

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE