Πήρε σβάρνα τα καταστήματα και έκλεβε χρήματα και χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 32χρονο

Πήρε σβάρνα τα καταστήματα και έκλεβε χρήματα και χρυσαφικά - Χειροπέδες σε 32χρονο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση, άντρας ηλικίας 32 ετών από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν σε κατάστημα αγοράς μεταχειρισμένων χρυσών αντικειμένων όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν 2 χρυσά δακτυλίδια και μια χρυσή καδένα, τα οποία όπως διαφάνηκε, πωλήθηκαν στο συγκεκριμένο κατάστημα από τον 32χρονο συλληφθέντα στις 29/8/2022.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Καλού Χωριού Λεμεσού προχώρησαν στη σύλληψη του 32χρονου και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Πάφου για τα περαιτέρω.

Ανακρινόμενος ο 32χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών (δύο στην επαρχία Πάφου και δύο στην επαρχία Λεμεσού) από όπου κλάπηκαν χρυσαφικά και χρήματα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE